El Joc dels Enigmes

Públics:

Educació Primària
Educació Secundària
Batxillerat/Formació Professional
Públic en general
Professionals

Àrees de coneixement:

Tecnologia

Àrees temàtiques:

Resum i activitats:

La fundació iBit ha preparat per a aquesta nova edició de la Fira de la Ciència una activitat d'alfabetització digital amb la que es pretén oferir recursos i competències per a la recerca i d'informació a la xarxa. L'objectiu és ensenyar als més joves a utilitzar les TIC per a aprendre i compartir coneixement.

Responent les preguntes que apareixen al portal: www.itinerarisiracons.net podrem aprendre coses noves i guanyar obsequis exclusius de la fundació iBit!

1- Visitar la web Itineraris i Racons
2- Observar les fotografies que apareixen a les fitxes de l'apartat Fira de la Ciència 2010 i les preguntes relacionades
3- Buscar la informació pels estands de la Fira de la Ciència
4- Contestar les preguntes en forma de comentari a la web itineraris i racons.
5- Obtenir un regal

A més d'aquesta activitat a l'estand de la Fundació iBit hi haurà informació del les activitats i projectes de l'entitat. Especialment, es donarà informació dels estudis desenvolupats dins l'OBSI (Observatori Balear de la Societat de la Informació) com; L'alfabetització informacional entre l'alumnat universitari, El ciberplagi acadèmic entre l'alumnat de batxillerat de les illes Balears, El ciberassetjament entre els joves, Característiques i impacte del cyberbullying entre l’alumnat d’ESO de les Illes Balears, i Les TIC i els joves a les Illes Balears.

Participants:

Julia Comino
Francina Mas
Bel Llodrà
Marcos Blàzquez
Anne Laure Debrix
Margalida Vera

Responsables:

Margalida Vera

 

Fundació iBit

Categoria:
Centres d'investigació i tecnològics
 

Dades de contacte

Adreça: Parc Bit. Ctra. Valldemossa, Km. 7,4 Edifici 17 - Planta 3ª Porta D-2 Codi postal: 0712 Municipi: Palma Telèfon: 971177270 Fax: 971177279 Web: www.ibit.org Email: info@ibit.org