El President inaugura demà la I Fira de la Ciència de les Illes Balears
  Una trentena d'expositors de Balears mostren les seves activitats relacionades amb la ciència els dies 16,17 i 18 a s'Escorxador de Palma (6-5-2002)
   
   
  Dia: dijous 16
Hora: 11:30 h.
Lloc: Plaça de s'Escorxador de Palma
La visita a la Fira començarà a les 11:30h. Aproximadament trenta minuts més tard el President i el Conseller Villalonga atendran els mitjans de comunicació.

El President del Govern de les Illes Balears Francesc Antich inaugura demà la I Fira de la Ciència que es desenvoluparà a la plaça de s'Escorxador de Palma entre el dijous i el dissabte.

La Fira comptarà amb exposicions de les activitats realitzades pels participants procedents de 18 centres educatius de les Illes, de la Universitat de les Illes Balears i de diversos centres d'investigació. En total es preveuen a la Fira més de 50 estands dedicats a activitats relacionades amb la ciència.

La Fira de la Ciència pretén estimular la capacitat creativa i científica dels estudiants, alhora que tracta d'acostar la ciència a tot tipus de públic. Es tracta precisament d'un dels objectius que contempla el Pla de Recerca i Desenvolupament aprovat pel Govern el passat mes de desembre. Al llarg de tres dies, la plaça de s'Escorxador comptarà amb la celebració de distintes activitats, exposicions, conferencies i un cicle de cinema científic.

A l'acte d'inauguració hi assistiran nombroses autoritats, entre elles la Presidenta del Consell Insular de Mallorca Maria Antonia Munar; el Conseller d'Innovació i Energia Príam Villalonga; el rector de la Universitat de les Illes Balears Llorenç Huguet; diversos directors generals de les Conselleries d'Innovació i Energia i d'Educació i Cultura; el vicerector d'investigació de la Universitat de les Illes Balears (UIB) Eugeni Garcia i representants des diversos centres d'investigació de les Illes, de les empreses Telefónica, ONO i de l'entitat Sa Nostra.

En acabar la visita dels estants de la Fira, el President procedirà a lliurar uns diplomes als alumnes de la Escola Superior de Disseny de Palma que s'han encarregat de elaborar el logotip de la Fira de la Ciència. Posteriorment es servirà un aperitiu i una copa de vi de la terra.

Nota: Després de fer un breu recorregut per la Fira, el President i el Conseller Villalonga atendran els mitjans de comunicació que ho desitgin. Per a qualsevol aclariment consulteu la pagina web balearsfaciencia.org o poseu-vos en contacte amb el cap de premsa de la Conselleria d'Innovació i Energia Enric Culat.

   
  Tornar