NOTA: Els visitants de la 1era Fira de la Ciència que dissabte dia 18 de maig vulguin assistir a alguna de les projeccions, que es posin en contacte amb els organitzadors a l'estand institucional de la Conselleria d'Innovació i Energia del Govern de les Illes Balears per veure si hi ha disponibilitat de places.

  SALA 1
(capacitat 177)
  SALA 2
(capacitat 240)
  SALA 3
(capacitat 79)
             
DIJOUS
16 de maig
11.45 h
  EXISTENZ   INTELIGENCIA ARTIFICIAL   TITAN AE
             
DIVENDRES
17 de maig
10.00h-12.00h
  EXISTENZ   INTELIGENCIA ARTIFICIAL   TITAN AE
             
DISSABTE
18 de maig
12.00h
  EXISTENZ   INTELIGENCIA ARTIFICIAL   TITAN AE
   
   
EUA 1999, dirigida per David Cronenberg. Actors i actrius: Jennifer Jason Leigh, Jude Law, Willem Dafoe, Ian Holm, Christopher Eccleston, Don McKellar, Callum Keith Rennie, Sarah Polley.

Allegra és la inventora d'un revolucionari joc anomenat eXistenZ. El seu origen és orgànic: uns ous d'amfibi modificat amb ADN sintètic li dóna un aspecte orgànic. Té l'aparença d'un úter de plàstic al qual els jugadors s'hi connecten mitjançant una espècie de cordó umbilical amb un extrem endollat a l'espina dorsal del participant. Llavors, el jugador entra en una realitat virtual composta per les seves pròpies emocions i la seva energia mental, un estat en el que no podrà distingir la realitat autèntica de la virtual. Però n'hi ha que no veuen amb bons ulls aquest artefacte i durant la presentació del joc la inventora sofreix un atemptat i haurà de fugir. L'acompanyarà Ted Pikul, un guàrdia de seguretat de l'empresa que té l'exclusiva per a la fabricació del joc.

Dirigit a educació secundària (majors de 12 anys)
   
   
EUA 2001, dirigida per Steven Spielberg. Actors i actrius: Haley Joel Osment, Jude Law, William Hurt, Frances O.

En un futur no molt llunyà, després del desgel dels pols a causa del canvi climàtic (pel qual van desaparèixer Amsterdam, Venècia i Nova York, ara ciutats fantasmes sota els mars), el professor Hobby anuncia la seva ferma intenció de construir el primer nin robot capaç d'estimar i de ser estimat.

Dirigit a educació secundària (majors de 12 anys)
   
   
EUA 2000, dirigida per Gary Goldman i Don Bluth. Actors i actrius: Matt Damon, Drew Barrymore, Bill Pullman, Nathan Lane, Janeane Garofalo, Jim Breuer.

La Terra, any 3028. Poc abans que el planeta sigui atacat destructivament pels Drej, el professor Tucker aconsegueix que el seu fill estigui fora de perill, després d'haver-li entregat un anell. L'any 15 dT, el jove Cale s'unirà amb l'aventurer Korso i la bella Akima a la tripulació de la nau Valkira. Amb l'ajuda d'un mapa que hi ha en l'anell que li donà son pare, intenta recuperar el Titan, l'única força capaç de salvar la raça humana.

Dirigit a educació primària