Presentació de la Primera Fira de la Ciència de les Illes Balears
  El Conseller Villalonga explicarà el dilluns les característiques i els objectius de la Fira, que tindrà lloc a s'Escorxador de Palma els dies 16, 17 i 18 de maig
(2-5-2002)
   
   
  RODA DE PREMSA
Dia: dilluns 6 de maig
Hora: 10:30 hores
Lloc: Conselleria d'Innovació i Energia, carrer de Sant Pere nº 7, planta baixa


El Conseller d'Innovació i Energia Príam Villalonga explicarà el proper dilluns en roda de premsa els continguts i objectius de la Primera Fira de la Ciència de les Illes Balears, esdeveniment que tindrà lloc els propers dies 16, 17 i 18 de maig a s'Escorxador de Palma.

La Fira de la Ciència pretén estimular el la capacitat creativa i científica dels estudiants, alhora que tracta d'acostar la ciència a tot tipus de públic. Al llarg de tres dies es celebraran distintes activitats, exposicions, conferencies i un cicle de cinema científic.

A la roda de premsa hi assistiran, a més del Conseller, el director general de R+D+I Enric Tortosa, la directora general d'Ordenació i Innovació de la Conselleria d'Educació Catalina Bover, el vicerector d'investigació de la Universitat de les Illes Balears (UIB) Eugeni Garcia i la cap del Servei de R+D de la Conselleria d'Innovació i Energia Bàrbara Terrassa.

Nota: En el transcurs de la roda de premsa es farà una demostració de la pagina web de la Fira de la Ciència: www.balearsfaciencia.org En acabar la roda de premsa es servirà un berenar al hall de la Conselleria, lloc on s'ha instal·lat una exposició amb els logos elaborats pels estudiants de l'Escola Superior de Disseny de Palma que han participat a la selecció del logotip guanyador de la Fira de la Ciència.

   
  Tornar