balearsfaciencia.org

Presentació del llibre » V Concurs de fotografia científica 2007

Per cinquena vegada consecutiva, la Conselleria d’Economia, Hisenda i Innovació convocà l’any passat el V Concurs de Fotografia Científica, adreçat a tots els aficionats a la fotografia i a les persones creatives interessades en les diferents disciplines relacionades amb el món de la recerca. Les pàgines següents recullen les imatges presentades classificades segons les categories en què participaren: color, blanc i negre, i menors de 18 anys. La visió d’aquestes fotografies és un regal per a la vista i un plaer per als sentits.

El Govern de les Illes Balears està convençut que una iniciativa com aquesta aprofita per despertar la curiositat de tothom, siguin joves o persones majors, envers els temes científics. El Concurs de Fotografia Científica és una molt bona manera d’acostar la societat als objectes d’interès de la investigació, i d’esmussar en cada persona l’enginy de la recerca. Com podreu comprovar en contemplar les imatges reproduïdes al llibre, el talent i la creativitat han fet la resta.

En aquesta ocasió, les fotografies participants al V Concurs de Fotografia Científica es varen poder veure durant uns dies, recollides dins una magnífica exposició titulada Cap al Museu de la Ciència, instal·lada en un envelat al centre de Palma. Els premis es varen lliurar durant la celebració de la Fira de la Ciència 2008. Ara tenim l’ocasió de recrear-nos amb les imatges i reparar alguns detalls que potser ens varen passar per malla.

Aprofit aquestes línies per convocar-vos ja a participar a la propera edició del certamen, i per animar-vos a continuar en l’experimentació d’aquest canal de comunicació de la ciència que és la fotografia.

Gràcies a tots els autors de les fotografies per la participació i enhorabona pel talent!

» FotCiencia08
» Descarregar bases (pdf)