El primer programa de ràdio específicament dedicat a la ciència. Un programa innovador i diferent perquè tenim ganes de saber, de conèixer i d'experimentar

Dial: 98.8 FM Ultima Hora Punto Radio
Dies d'emissió: dissabtes, en directe, de 13 a 14 hores
Dirigeix: Enric Culat

Balears fa Ciència Ultima Hora Punto Ràdio aborda tot un ampli ventall de temes vinculats a l'activitat científica que s'esdevé a les nostres Illes. L'objectiu fonamental del programa és despertar la curiositat dels oients en una sèrie de qüestions que normalment ens envolten i que estan al nostre abast. Al llarg de la primera mitja hora, el programa tracta en profunditat un tema específic d'actualitat, que pot estar vinculat al camp de la biologia, la sanitat, el medi ambient, els residus, el litoral, la meteo rologia, el turisme, les ciències marines, les noves tecnologies, la innovació, la política científica les telecomunicacions, la genètica, l'astronomia, etc. Després el programa inclou una sèrie de seccions: El científic, Una finestra al mon, Pous de ciència, Notícies, Cites, etc.

Com contactar amb el programa?
Web: www.balearsfaciencia.com
Correu: info@balearsfaciencia.com
Enric Culat: 696 910010

Balears fa ciència a la IV Fira de la Ciència
L'any passat, Balears fa Ciència Ultima Hora Punto Radio va ser present a la III Fira de la Ciència. Aquest any, al igual que l'any passat, el programa de radio participarà en aquest esdeveniment des de les instal·lacions d'Ifebal, a Palma. En aquesta ocasió el programa el programa es farà en directe el proper 30 d'abril i començarà a les 13 hores, amb tot un especial dedicat a la Fira de la Ciència amb els seus protagonistes: els centres d'investigació, les empreses, els joves científics, els responsables de la Fira, etc. Tots ells aniran passant pels micròfons del programa de Ultima Hora Punto Radio.

Fira de la Ciència de les Illes Balears