Benvinguts a la IV Fira de la Ciència.

Un any més, ho hem posat tot de part nostra per oferir-vos un dels esdeveniments més destacats de l'àmbit científic i de la recerca a les nostres illes.

En aquesta quarta edició hem volgut centrar el tema de la Fira en "la Ciència i la tecnologia de l'alimentació", per la qual cosa hem donat una preeminència especial a les línies d'investigació, empreses i organitzacions vinculades a l'àmbit alimentari dins l'entorn científic.

Enguany la Fira visitarà Menorca, entre el 17 i 19 de març, i Mallorca, del 28 al 30 d'abril. Complim, així, el nostre compromís que la Fira arribi a totes les illes de la nostra comunitat. L'edició anterior visità Mallorca i Eivissa.

Un altre dels compromisos que vàrem anunciar i que estam complint és el de contribuir al fet que hi participin i hi estiguin presents el major nombre d'iniciatives procedents de l'empresa privada. D'aquesta manera, la Fira de la Ciència 2005 es converteix, de nou, en un gran mostrador del que ocorre en l'àmbit científic i de la innovació a les Balears.

El recorregut s'ha dissenyat perquè tota mena de públic pugui trobar informació sorprenent i d'interès en la visita. Des dels estudiants més joves fins als universitaris. També podrà trobar el seu espai qualsevol persona interessada a mostrar els darrers avenços aplicats a la seva empresa o comprovar-ne d'altres que el puguin interessar per incorporar-los a les seves iniciatives empresarials.

I pel que fa al públic en general, és sens dubte un espai perquè es pugui sorprendre i passar una estona diferent per tal d'ampliar els coneixements sobre aspectes molts diferents de l'àmbit quotidià.

És per tot això que us convidam, un any més, a visitar la Fira de la Ciència, un espai únic on cada any concorre el més estacat de la recerca, el desenvolupament tecnològic i la innovació a les Balears.

Lluís Ramis de Ayreflor
Conseller d'Economia, Hisenda i Innovació

Fira de la Ciència de les Illes Balears