CP Tramuntana
  Ctra. Favàritx s/n
Apartat 800
07700- Maó
tel: 971 188 214
fax: 971 188 214
email: cptramuntana@educacio.caib.es


L'hort escolar

Senyors, senyores, nens i nenes, l’escola Tramuntana us convida a visitar-nos a la
Fira de la Ciència. En el nostre estand podreu trobar informació sobre el món de les plantes, aprendreu jugant, podreu observar els nostres experiments i veure tot el que hem fet durant el curs en el nostre hort escolar. Podreu participar jugant amb els jocs de taula que hem fet per aprendre els noms de les parts de les plantes, la seva funció, els noms en anglès... També hi haurà jocs d’endevinar el nom d’una planta per la seva olor i jocs d’endevinalles sobre el tema de l’hort. Podreu sembrar llavors de diferents hortalisses en recipients per emportar a casa i observar els diferents experiments que hem fet sobre diferents tipus de sòl, sobre la formació del compost a partir de restes orgàniques i podreu veure els conductes per on circula la saba bruta.

Tota la formació estarà explicada en murals molt bonics que hem preparat i en els quals podreu saber tot el que vulgueu sobre l’hort escolar: des del temps de sembra i collita de cada hortalissa fins a les millors receptes per cuinar-les. No us perdeu aquesta oportunitat de conèixer el món de l’hort.

Responsables i participants

Responsables
Antònia García Fuentes
Ivan Serra Gomila
Elena Serra Marí
Gari Vidal Palliser

Participants
Alumnat d'educació primària (27)

A l'estand el visitant pot fer diverses activitats: jocs sobre el tema, plantar o trasplantar, escriure rodolins. En total hi ha 11 punts interactius i altres de simple observació. Les activitats estan pensades per ser fetes en uns minuts(d'1 a 5 cadascuna, aproximadament). Cada visitant pot decidir quines vol fer. Tot l'horari d'obertura de la Fira, ininterrompudament.

Fira de la Cičncia de les Illes Balears