Líthica - pedreres de s'Hostal
  Camí Vell, km 1
Apartat de correus 170
07760 Ciutadella
tel: 971 48 15 78
fax: 971 48 42 07
web: http://www.lithica.cm
email: cgc.ime@cime.es


Rehabilitació i reutilització de les pedreres de s'Hostal. Jardins de s'Hostal. Taller de marès

El nostre estand es dividirà en un taller d'escultura en marès i una zona d'exposició i informació sobre els projectes d'enjardinament i recuperació d'espais verds dins les pedreres de s'Hostal.

A la zona de taller es faran 8 cursets d'iniciació a l'escultura en marès treballant petites peces. En cada grup hi podran participar 8 persones. Fora de les hores de taller, hi haurà demostracions de creació d'escultura de marès.

A la zona d'informació s'hi exposaran cartells il·lustratius sobre l'activitat mediambiental desenvolupada per Líthica a les pedreres de s'Hostal: circuit botànic de plantes autòctones, jardí medieval, repoblació de bosc medietrrani i repoblació d'arbres fruiters.

Responsables
Laetitia Lara
Rosa Cortés
Alicia Gómez
José Bravo


Recuperació de les pedreres de s'Hostal. Jardins de s'Hostal. Taller de marès

L'estand es dividirà en dos espais: un per a taller d'escultura i l'altre per a exposició i informació sobre els projectes d'enjardinament i de recuperació de zones verdes a s'Hostal.

En el taller es faran 8 cursets d'iniciació a l'escultura en marès per a vuit persones, d'una o dues hores de durada cada un. Fora de les hores de curset, una artesana farà demostracions de creació d'artesania en marès.

A la zona d'exposició s'exibiran cartells informatius i il·lustratius dels diversos projectes englobats en el projecte general Laberint dels Vergers: circuit botànic de plantes autòctones, jardí medieval, repoblació de bosc mediterrani i repoblació d'arbres fruiters.

Responsables
Laetitia Lara
Rosa Cortés
Alicia Gómez
José Bravo

Fira de la Cičncia de les Illes Balears