CP Sa Graduada
  Av. de Josep M. Quadrado, 12
07703 Maó
Menorca
tel: 971 36 04 30
fax: 971 36 04 30
web: http://menorcaweb.net/cpsagraduada
email: cpsagraduada.mao@educacio.caib.es


La misteriosa relació entre música i estat d'ànim

Els fillets i filletes de cinquè curs de primària de l’escola de Sa Graduada de Maó volem convidar tots els menorquins i menorquines a visitar l’estand que presentarem a la Fira de la Ciència del proper mes de març.

Per a aquest esdeveniment hem preparat un projecte que de segur vos agradarà a tots, ja que la protagonista en serà la música, i aquesta la fareu vosaltres amb uns instruments molt especials i estranys que hem portat de totes bandes del món perquè els conegueu, perquè aprengueu a tocar-los, i per gaudir del seus sorprenents sons. Amb la vostra ajuda pretenem demostrar de manera original i científica com pot afectar el so d’aquests instruments a la nostra manera de pensar i de fer les coses i per això necessitam la vostra col·laboració i que vengueu a visitar-nos i a xalar de la música que tots plegats farem i que, estem convençuts, no vos deixarà indiferents.

Hem portat un munt d’instruments d’Àfrica, del Tibet, de l’Índia, de Turquia, del sud d’Amèrica, d’Austràlia, de la península i de molts llocs més, i vos podem assegurar que cadascun cridarà la vostra atenció i faran que durant uns minuts ens enlairem tots junts al fantàstic món dels sons i crearem una música irrepetible i especial en cada una de les sessions que farem al recinte. Per aquest motiu creim que si visitau el nostre estand ho passareu bé i serà un gust per la nostra part ensenyar-vos a tocar uns instruments musicals que segur vos agradaran i que si no aprofitau l’oportunitat, tal vegada no els podreu veure ni escoltar en tota la vida… Vos hi esperam a tots!

Responsables i participants

Responsables
Noemi Tur Portella
Carmen Andreu Carreras
Marc Cortès lópez

Participants
Bikir Seguí, Najib
Chamba Apolo ,Geovanny
Coll Escandell ,Lorenzo
Diallo ,Marieme
El Madani ,Hayat
Gonzalez Rodríguez ,Verónica
Leaños Baldivieso, Miguel Angel
López Gual de Torrell ,Miquel
Maldonado Pons ,Manuela
Mari Juanola ,Eugeni
Mari Pons,David
Maria Soliveras, Jaume
Mercadal Mercadal, Aina
Mondragón Hurtado, Diana Vanesa
Noles Fernando, Xiomara del Rocío
Ortega Angarita, Camila Alejandra
Pujol Moreno, Carlota
Rivas Jimenez, Jose Antonio
Rosas Vargas, Dania Janine
Rubio,Sofia
Sarmiento Valarezo, Sandy Fabiola
Seguí Pons,Edgar
Segura Sintes,Pol
Torres Berja, Daniel
Valera Real, Daniel

Fira de la Cičncia de les Illes Balears