CP Sant Lluís
  C/ D'Allemand, 122
07710 - SANT LLUÍS
tel: 971 15 10 06
fax: 971 15 10 06
email: cpsantlluis@educacio.caib.es


QUIN TEMPS FA?

QUIN TEMPS FA?

Aquesta és una pregunta molt freqüent en moltes converses. És un tema que dóna joc a mantenir una comunicació entre dues persones. També és una preocupació humana al llarg de tota la història, del temps depenien les collites i, per tant, l’economia i la supervivència dels pobles.

En l’actualitat, en el món modern de la tecnologia, és un tema que ens segueix preocupant, potser és l’apartat televisiu amb més audiència.

És fàcil mirar el cel i descobrir espectaculars formes de núvols o gaudir i meravellar-se amb les tormentes. Però, sabem com es formen els núvols?, què són els llamps i trons?, per què fa tant vent?, per què molts matins quan ens llevem està tot blanc?, quins aparells utilitzen els meteoròlegs per fer les prediccions?, els podríem construir nosaltres mateixos a casa?, com es fan els mapes que tant mirem a la televisió o als diaris?.

Si vols trobar resposta a aquestes preguntes, els alumnes de l'escola Sant Lluís, d’una manera senzilla, entenedora, divertida però alhora amb una base científica rigorosa, t’ho explicaran. Passa per la nostra paradeta uns vint minuts i descobriràs i aprendràs moltes coses noves i te n’aniràs content, xuclant, xuclant un gelat fet sense utilitzar nevera.

ALUMNES DE 3r i 4t del CP SANT LLUÍS


Responsables i participants

Responsables
GRÀCIA MARTORELL HUMBERT
ROSA Mª LLOMPART SERVEZ
CATALINA SINTES ESPASA

Participants
ALUMNES DE 2n CICLE

Fira de la Cičncia de les Illes Balears