ART i CIÈNCIA va cloure les seves activitats el desembre passat i confirmà, així, una participació d’actuació i una resposta entre els assistents ben reeixida. Així ho confirmaren les entitats col·laboradores després de les felicitacions i l’impacte mediàtic que va tenir entre la nostra societat.

La Direcció General de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació mitjançant aquesta formidable experiència, han vist realitzat el seu propòsit de divulgació científica emmarcat en el PLA CTI 2005-2008.

La promoció de coneixement i experiències científiques que les nostres comunitats de recerca han aportat als cicles d’ART i CIÈNCIA s’ha fet realitat gràcies a la relació entre ciències humanes, ciències experimentals i ciències exactes.

Les conclusions d’ART i CIÈNCIA es varen arreplegar una vegada que els col·laboradors ens transmeteren els resultats de cada activitats i així es transmeté a l’acte final dels cicles.

Aquesta cloenda, es pot trobar en aquesta plana on s’han introduït cadascuna de les activitats resumides amb una transició de fotografies que, de ben segur ens remembraran cada moment de cada jornada, a més dels continguts que durant aquest any es varen organitzar.

Gràcies per la vostra participació

 

Crèdits
CRÈDITS
0:45
Seminari 6
LA CIÈNCIA EN LA HISTÒRIA
2:04
Seminari 7
FOTOCIÈNCIA
1:16
Seminari 9
LECTURA DECLAMADA
0:51
Seminari 10
LA CIÈNCIA A L'ART
0:32
Seminari 13
SANTUARI DEL CULLERAM
1:14