Anar a la pÓgina principal
 
 

Museu Balear de Ciències Naturals
Ctra. de Palma-Port de Sóller, km. 30. Apartat de correus 55
07100 Sóller
Tel. 971 634 064
Fax 971 638 249
musbcn@teleline.es
 
 
INFORMACIÓ CORPORATIVA
 
Divulgació del patrimoni natural de les Illes Balears, donant-lo a conèixer a grans i petits a través de conferències, seminaris, congressos, exposicions, cursos, de material didàctic, etc.

Ofereix un complet programa educatiu del qual gaudeix més de 5000 alumnes de les Illes cada any, amb activitats didàctiques relacionades amb les branques de zoologia, mitologia, botànica i paleontologia.

Conservació de col·leccions d'història natural, principalment de Paleontologia (Col·lecció Bauzá) i Micropaleontologia (Col·lecció Colom), així com de les col·leccions que van creant els col·laboradors habituals del Museu.

Estudis sobre la fauna, flora i gea de les Illes Balears.

Línies de treball en el camp de l'entomologia, carcinologia, micologia, l'espeleologia, les ciències del karst i la geologia regional.

 


ACTIVITATS

Jornades de portes obertes i visites guiades

Visita guiada al Museu Balear de Ciències Naturals i al Jardí Botànic de Sóller

Amb les visites guiades es pretén donar a conèixer les tasques que es duen a terme al Museu Balear de Ciències Naturals, basades en la conservació, la divulgació, l'educació i la investigació en l'àmbit de les ciències naturals.

Inclou un recorregut per les instal·lacions del Museu, amb una visita comentada a les dues exposicions permanents («Història de les Ciències Naturals a les Balears» i «Fòssils, un esguard al passat») i a totes les àrees de reserva de planta viva del Jardí Botànic.

Adreçat a: Per a totes les edats.
Data: 4-9/11/2002
Hora:
Dies 4, 5 i 7: de 14 a 18 h
Dies 6, 8 i 9: de 10 a 18 h
Lloc: Museu Balear de Ciències Naturals i Jardí Botànic de Sóller. Ctra. de Palma-Sóller, km 30. Sóller.
Informació i reserves: Cal reservar al telèfon 971 634 064