Anar a la pÓgina principal
 
 

Centre Meteorològic Territorial a les Illes Balears
Moll de Ponent, s/n (Portopí)
07015 Palma
Tel. 971 405 814
971 404 626
www.inm.es


 
 
INFORMACIÓ CORPORATIVA
 
El Centre Meteorològic Territorial a les Illes Balears és la dependència perifèrica de la Direcció General de l'Institut Nacional de Meteorologia (Ministeri de Medi Ambient) que exerceix les competències estatals en Meteorologia dins de l'àmbit territorial de les Illes Balears.


Responsable de mantenir i controlar les xarxes d'observació meteorològica, d'explotar els bancs de dades climatològiques, de realitzar la vigilància del temps, de preparar butlletins de previsió general, marítima, aeronàutica i per aplicacions especials i de subministrar productes i serveis als usuaris.


Investigació sobre activitats de vigilància i predicció del temps, coneixement del clima local i fenòmens meteorològics adversos a tota la Mediterrània.

 

 


ACTIVITATS

Jornades de portes obertes i visites guiades

Visita guiada al Centre Meteorològic Territorial

Cada grup participant, acompanyat per un monitor, visita durant unes dues hores les dependències del Centre, especialment les instal·lacions d'observació i la sala de predicció i vigilància del temps. La primera visita serà de 9 a 11 hores i la segona, de 12 a 14 hores. La segona visita coincidirà amb el llançament d'un globus sonda. A cada visita hi participaran dos grups de no més de 20 persones. En total són 20 grups al llarg de la Setmana de la Ciència.

Adreçat a: Estudiants de cursos superiors de secundària, universitaris i públic en general
Data: 4-8/11/2002
Hora: 9,00 - 11,00 i 12,00 - 14,00 h
Lloc: Seu del Centre Meteorològic
Informació i reserva: Cal fer reserva prèvia: Tel. 971 405 814 - Correu: jansa@inm.es
Ho patrocina: Conselleria d'Innovació i Energia
Hi col·labora: Universitat de les Illes Balears