Anar a la pÓgina principal
 
 

Fundació IBIT - Illes Balears Innovació Tecnològica -
Adreça: Reverend Francesc Sitjar, 1
Tel. 971 177270
Fax 971 177279
www.ibit.org
info@ibit.org
 
 
INFORMACIÓ CORPORATIVA
 
La Fundació IBIT és un Centre Tecnològic on el principal objectiu és impulsar iniciatives que facilitin el progrés de les Illes Balears en els camps de la societat del coneixement i la innovació tecnològica i la seva missió és ser considerats com un referent de la cultura de la societat del coneixement i la innovació tecnològica a les Illes Balears.

Les seves línies d'investigació són el negoci electrònic, l'administració digital, la transferència del coneixement en noves tecnologies, turisme, serveis de valor afegit a empreses i institucions.

Entre altres es poden citar els següents projectes d'investigació: projecte Balanç energètic, projecte SWAP (Semantic Web and Peer to Peer), projecte LIP (Learning in Process), projecte ESTIA (Efficient Electronic Services for Tourists in Action), projecte CELTTA, projecte FORMANT, projecte Servidor d'Imatges, projecte Infobusiness i projecte Aquaweb.

 


ACTIVITATS

Jornades i seminaris

Internet és rendible a les Balears

Donar una visió àmplia del que significa el nou escenari digital i com treure-li rendibilitat. Empreses de les Balears que han sabut treure partit a l'escenari digital ens expliquen els seus sistemes d'informació i de gestió per aconseguir la màxima rendibilitat mitjançant l'ús de les noves tecnologies.

Veure programa

Adreçat a: Personal directiu relacionat amb els processos de gestió i d'estratègia, informàtica i comercials d'empreses.
Data: 8/11/2002
Hora: 09.30 - 13.30 h.
Lloc: Sala d'actes de Sa Nostra.. Carrer del Ter, 16. Polígon de Son Fuster. Palma
Informació i reserves: Es prega confirmació al telèfon 971 177270 o al correu info@ibit.org

Ho patrocina:

Hi col.labora: