Anar a la pÓgina principal
 
 

Mira i aprèn!

 
Jornada de portes obertes
Organitza: Conselleria d'Innovació i Energia
Lloc: UIB ParcBit
Horari: 09.00-15.00 h
Data: Dijous, 14 de novembre de 2002

La I Fira de la Ciència, duta a terme durant el mes de maig de 2002, va traslladar la tasca científica al carrer, va aprofitar la veu dels nins per portar l'aventura de la ciència a la societat i va voler que ells mateixos contassin la ciència amb les seves paraules per encomanar el seu entusiasme als altres ciutadans. Tot això es va plasmar en una l'exposició audiovisual.

Si alguna cosa es va aconseguir en la primera edició de la Fira és la participació ciutadana. La Fira va ser una exposició creada, desenvolupada i mostrada pels protagonistes directes de les tasques científiques: els investigadors, els treballadors del museus, el professorat i l'alumnat de diferents centres educatius, etc.

Va ser un èxit de participació i alhora d'aprovació de tots els sectors de la societat. Es van superar fins i tot les expectatives més optimistes.

Amb això, ha sorgit un compromís en reconeixement a l'esforç de tots els participants i entre altres actuacions s'ha fet una exposició audiovisual. L'exposició va consistir en un vídeo amb imatges tant de les activitats prèvies a la fira, de les activitats durant la fira i de tot una sèrie d'articles de premsa amb les opinions com a mostra de les repercussions que la Fira va tenir en la societat.

Juntament amb el vídeo es va exposar un munt de fotografies amb la intenció de fer protagonistes a tots els nins i altres persones responsables de l'èxit de la Fira: professors, empresaris, visitants, etc.

Amb aquesta exposició audiovisual la gent que no va poder assistir a la Fira va poder gaudir de moltes de les activitats que s'hi feren i sens dubte no es voldran perdre la II Fira de la Ciència de les Illes Balears.