«Comprendre les coses que ens envolten és la millor preparació per comprendre les coses que hi ha més enllà.»

(Hipàtia, filòsofa i matemàtica egípcia)

Per segon any consecutiu tots els actors implicats en la producció i transmissió de coneixement de les Illes Balears ens tornam a reunir a la II Fira de la Ciència. L'any passat ens vam estrenar amb un èxit rotund de participació. Els centres d'investigació, la Universitat, els laboratoris, els centres educatius i algunes empreses es van bolcar per mostrar les investigacions en les quals estan treballant i el que estan aprenent. Els mitjans de comunicació es van fer ressò de tot el que es podia aprendre visitant la Fira i ho van difondre, a través de paraules i imatges, a tota la societat.

Enguany, ens volem superar. Hem habilitat un espai més gran i ens hem traslladat a un gran recinte situat al costat del Conservatori de Música. Els cinquanta-vuit estands plens d'experiments, demostracions, investigadors, alumnes i professors amb moltes ganes d'ensenyar i aprendre, ens aproparan al fascinant món de la ciència i la tecnologia.

Vine i experimenta! T'esperam a la II Fira de la Ciència. Volem que ens endinsem junts en l'aventura dels descobriments. Només amb la participació de tots podrem arribar a ser una «societat que aprèn».

També et convidam a participar des d'ara al Racó del Curiós. Demana el que t'intriga, el perquè de les coses, i respon el que saps.

Volem despertar la curiositat, formar gent inquieta, motivar la recerca, entendre el perquè de les coses.

Un cop més tornam a quedar a Palma, però l'any que ve la III Fira serà a Menorca, Eivissa i Formentera.