Principio del mundo
Un dia de estos en la tierra se destruirá la capa de ozono y todo el mundo morirá quemado, pero exactamente, cuántos años tardará en destruirse la capa de ozono
Inés R.H (21/11/2002)
 

Depèn de tu i de la resta de la teva generació. Els adults d'ara no ho hem fet massa bé. Quan tu manis -que manaràs- hauràs de fer una llei que torni a la vida humana la senzillesa que el planeta pot suportar. Cal vuire senzillament, senzillament perquè els altres puguin viure.
  Francisco Jones (22/11/2002)
   
Estic d'acord. No vui paréixer fascista ni discriminador ni res, però si seguim així, s'ens acabará prest el mon. Ara es fan lleis per a el public, la gent que vota, les masses. Tot té un objectiu antropocéntric. Hauríem de mirar menys les injustícies que es fan a les persones (encara que també son molt importants), peró de qué ens servirá tenir un 100% de la població que visqui amb els seus drets, si mentres tant l'aire no es pot respirar, o la radiació solar es massa forta (si no hi ha ozon)? Axió du un dilema- ¿Qué es millor- que visquin be uns pocs, i que visquin, o que hi hagi molta gent a punt de creuar la linea que separa la vida de la mort, en un planeta hostil i sense recursos? Hauriem de mirar menys per nosaltres, i més per el medi ambient (perque a la llarga ens anirá millor a tots)
  Joan G (27/04/2004)