El President inaugura demà la Segona Fira de la Ciència de les Illes Balears
  (09/04/2003)
   
   
  La Fira es desenvoluparà els dies 10,11 i 12 d¿abril sobre una superfície de 2.400 metres quadrats al carrer Capità Salóm (al costat del Conservatori) i oferirà una gran varietat d¿activitats relacionades amb la ciènciaDia: Dijous 10 d¿Abril
Hora: 10:30h
Lloc: Carpa de la Fira. Carrer Capità Salóm, 78 (al costat del Conservatori)


El President del Govern de les Illes Balears Francesc Antich inaugurarà demà la segona edició de la Fira de la Ciència, que enguany es celebra Carrer Capità Salóm, 78 (al costat del Conservatori). En arribar a la carpa de la Fira, el President efectuarà un recorregut per les instal·lacions, acompanyat per nombroses autoritats, entre elles la Presidenta del Consell Insular de Mallorca Maria Antònia Munar; la Presidenta del Consell Insular de Menorca Joana Barceló; el Conseller d¿Innovació i Energia Príam Villalonga; el Conseller d¿Educació i Cultura Damià Pons, el Conseller d¿Interior Josep Maria Costa; el rector de la Universitat de les Illes Balears Llorenç Huguet i els responsables dels diversos centres d¿investigació de les Illes i de les empreses i entitats que han col·laborat a la Fira de la Ciència. La Fira comptarà aquest any amb exposicions de les activitats realitzades pels participants procedents de 21 centres educatius de les Illes, de la Universitat de les Illes Balears i de diversos centres d¿investigació. En total es preveuen a la Fira prop de 60 estands dedicats a activitats relacionades amb la ciència.

La Fira de la Ciència pretén estimular la capacitat creativa i científica dels estudiants, alhora que tracta d¿acostar la ciència a tot tipus de públic. Es tracta precisament d¿un dels objectius que contempla el Pla de Recerca i Desenvolupament aprovat pel Govern el de les Illes Balears. Al llarg de tres dies, la carpa del carrer Capità Salóm comptarà amb la celebració de distintes activitats, exposicions, conferencies i cinema científic.

Entre els actes previstos al llarg del dia de demà hi figuren la presentació del Llibre Verd de la Societat de la Informació i del Coneixement de les Illes Balears i que es farà en el transcurs de la visita del president Antich a les instal·lacions de la Fira.

Nota: Per a qualsevol aclariment sobre els actes que es faran a la Fira els dies 10, 11 i 12 consulteu la nostres pagines web www.balearsfaciencia.org i www.caib.es
   
 
Tornar