Conferència a càrrec de Alfred Rodríguez Picó amb motiu de la cel·lebració de la Fira de la Ciencia
  (11/04/2003)
   
   
  La Fira tancarà demà dissabte les seves portes després de tres dies d¿activitats i demostracions per acostar la ciència a la societat


El meteoróleg Alfred Rodríguez Picó pronunciarà demà dues conferències amb motiu de la cel·lebració de la Fira de la Ciència de les Illes Balears, esdeveniment que fins demà s¿ha desenvolupat a la carpa ubicada al carrer Capità Salom de Palma, al costat del Conservatori. La primera de les conferències ¿Meteorología a l¿abast de tothom¿, tindrà lloc a les 12 hores a la zona multiusos de la carpa i anirà dirigida a un públic específicament infantil. La segona conferència, ¿El temps i la salut¿ es farà a les 18 hores a la sala d¿actes del Conservatori i anirà dirigida a tot tipus de públic.

Organitzada conjuntament pel Govern de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears, la segona edició de la Fira de la Ciència acabarà demà dissabte després de tres dies als quals una quarentena d¿expositors de les Illes -centres educatius, centres científics i administracions- han mostrat els seus experiments i activitats relacionats amb la ciencia. Activitats previstes el dia d¿avui:

Ciència a escena: demostracions científiques espectaculars a l¿estand del Govern en els següents horaris: 11h - 12h ¿ 13h- 16:30h ¿ 17:30h ¿ 18:30 h

12h. Conferència a càrrec del Sr. Alfred Rodríguez Picó, ¿Meteorología a l¿abast de tothom¿, a la carpa multiusos de la Fira.

18h. Conferència a càrrec del Sr. Alfred Rodríguez Picó, ¿El temps i la Salut¿ a la sala d¿actes del Conservatori.

19:30h. Cloenda de la Fira amb la projecció de la pel·lícula ¿Osmosis Jones¿ a la sala d¿actes del Conservatori.

Nota: Podeu consultar la pag. web habilitada expresament amb motiu de la Fira: www.balearsfaciencia.org
   
 
Tornar