Més de 20.000 persones han visitat la II Fira de la Ciència de les Illes Balears
  (12/04/2003)
   
   
  L¿edició de l¿any proper es celebrarà simultàniament a Menorca i a Eivissa

Més de 20.000 persones han visitat al llarg de tres dies des del passat dijous fins el dia d¿avui les instal·lacions de la II Fira de la Ciència de les Illes Balears, ubicades enguany a una superfície de 2.400 m2 al carrer Capità Salom (al costat del Conservatori de Música). La xifra de visitants suposa un augment de gaire bé el doble amb respecte a l¿edició de l¿any passat. Dels 20.000 visitants, un total de 7.000 han estat escolars des dels cicles d¿educació infantil fins a batxiller que han vingut a la Fira amb visita programada.

Organitzada conjuntament pel Govern de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears, la Fira ha comptat aquest any amb tota una sèrie de exposicions i activitats realitzades pels participants, procedents de 22 centres educatius de les Illes, de la Universitat de les Illes Balears i de diversos centres d¿investigació. Un total de 60 estands dedicats a activitats relacionades amb la ciència. Al llarg de tres dies també s¿hi ha fet distintes conferències i cinema científic. Segons ha explicat aquest matí el conseller d¿Innovació i Energia, Príam Villalonga, l¿edició de l¿any proper tindrà lloc, de forma simultània, a Eivissa i a Menorca.

La Fira de la Ciència pretén estimular la capacitat creativa i científica dels estudiants, alhora que tracta d¿acostar la ciència a tot tipus de públic. Es tracta precisament d¿un dels objectius que contempla el I Pla de recerca i desenvolupament aprovat pel Govern de les Illes Balears.
   
 
Tornar