Participants

Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos

Edifici dels Serveis Cientificotècnics i instituts universitaris de recerca (Campus de la UIB) - 07122 - Palma

Activitats

Curs d’introducció a la física interdisciplinària i els sistemes complexos (Palma) Els objectius d’aquest curs són:

- Oferir una introducció a la física interdisciplinària i els sistemes complexos, i contribuir a actualitzar els coneixements dels professors d’ensenyament secundari i universitaris proporcionant-los nous recursos conceptuals i metodològics.

- Introduir conceptes bàsics de la física interdisciplinària i dels sistemes complexos: complexitat, caos, emergència, xarxes complexes, etc.

- Informar sobre les investigacions i els projectes duits a terme des de l’IFISC (CSIC-UIB), aprofitant el potencial divulgatiu, lúdic i didàctic d’alguns dels resultats obtinguts i dels mètodes de treball aplicats en les àrees de sociofísica, biofísica, neurociència, física ecològica i dispositius làser.

- Donar a conèixer la metodologia i les eines de la física interdisciplinària i informar dels mètodes i mitjans tecnològics que s’hi empren (simulació i computació numèrica).

- Fer entendre el funcionament del món de la recerca partint del Sistema Espanyol de Ciència i Tecnologia. Informar sobre el perfil i l’itinerari acadèmic i professional de l’investigador.
Públic: Públic especialitzat
Lloc: Sala de seminaris S02 (planta soterrani) de l’edifici dels Serveis Cientificotècnics i instituts universitaris de recerca (Campus de la UIB)
Localitat: Palma
Adreça: Ctra. de Valldemosa, km 7,5
Dates i horaris: El dilluns 14 i el dimarts 15 de novembre de 2011, de 15.00 h a 20.30 h
Informació: Pàgines web: http://osr.uib.es/scit11/ i http://ifisc.uib-csic.es/scit11/