Recerca d'activitats
Gaudeix d'un ampli ventall d'activitats: Portes obertes i visites guiades, taules rodones i conferències, cursos i tallers,itineraris didàctics i excursions, cinema, premis, ...
Cercar per:

PER TIPUS

PER ILLA

Visites guiades al Mallorca Planetarium – Observatori Astronòmic de Mallorca (Costitx) Les sessions, de devers dues hores, inclouen:

- Una projecció al planetari sobre la química de l’Univers.
- Un taller sobre el maneig dels planisferis celestes per observar el cel. Els assistents seran obsequiats amb un planisferi o mapa del cel.
- Una activitat d’observació astronòmica, en què s'explicarà com la composició química dels objectes celestes determina l’espectre de la llum que emeten o reflecteixen.
- A les visites matinals, observació solar amb filtres de llum integral per observar la fotosfera (o superfície) del Sol, i filtres d’hidrogen alfa per observar-ne la cromosfera (o atmosfera).
- A les visites vespertines, observació del cel nocturn mitjançant telescopis.
Públic: Públic general
Lloc: Observatori Astronòmic de Mallorca
Localitat: Costitx
Adreça: Camí de l'Observatori, s/n
Dates i horaris: Del 7 al 12 i del 14 al 19 de novembre. Sessions matinals de dilluns a divendres a les 10.00 h i a les 11.30 h. Sessions vespertines de dilluns a dissabte a les 19.00 h.
Informació: És imprescindible inscriure-s'hi. Més informació a l'adreça de correu electrònic cienciaplanetarium@gmail.com.