Recerca d'activitats
Gaudeix d'un ampli ventall d'activitats: Portes obertes i visites guiades, taules rodones i conferències, cursos i tallers,itineraris didàctics i excursions, cinema, premis, ...
Cercar per:

PER TIPUS

PER ILLA

Flora i fauna invasores a les Illes Balears (Santa Eugènia) Durant la Setmana de la Ciència 2011, la Fundació Natura Parc durà a terme les activitats següents a les instal·lacions del zoològic:

- Jornada sobre Fauna i Flora Invasora

Consistirà en un cicle de conferències perquè les persones prenguin consciència de la problemàtica que creen aquestes espècies. Es farà durant un dematí i estarà adreçada al públic en general.

- Sortida de camp

Com a finalització de la Jornada sobre Fauna i Flora Invasora, s’organitzarà una excursió per veure in situ la problemàtica que creen aquestes espècies invasores als espais naturals com l’Albufera d’Alcúdia o a finques de la Serra de Tramuntana. El lloc exacte de l’excursió encara no s’ha decidit.

- Portes obertes al Zoo Natura Parc

Durant la jornada de portes obertes, els col·laboradors de la Fundació Natura Parc oferiran visites guiades als visitants que entrin al zoològic.

- Tallers per a famílies

S’organitzaran activitats per a famílies durant el dia de portes obertes del Zoo Natura Parc. Els tallers estaran repartits pel zoològic i els visitants hi podran participar a mesura que els vagin trobant.
Públic: Públic general
Lloc: Fundació Natura Parc
Localitat: Santa Eugènia
Adreça: Ctra. de Sineu, km. 15,4
Dates i horaris: Del 7 al 20 de novembre
Informació: Fundació Natura Parc