Recerca d'activitats

Gaudeix d'un ampli ventall d'activitats: Portes obertes i visites guiades, taules rodones i conferències, cursos i tallers,itineraris didàctics i excursions, cinema, premis, ...
Cercar per:

PER TIPUS

PER ILLA

Descobrint els torrents de Menorca (Menorca) Proposta de quatre itineraris per conèixer tot el trajecte de l'aigua d'un torrent, des que neix a la capçalera, en els pujols, fins que arriba a la mar a qualque platja o cala. Entremig passarà per planes agrícoles, per pobles, per barrancs i per zones humides. Mentrestant, rebrà l'aportació d'aigua de ramals secundaris, de fonts i de depuradores, i donarà lloc a boscos de ribera i a diversos hàbitats d'interès per nombrosos animals. Els torrents són un curs d'aigua però també una font de vida per a la natura.
Itineraris proposats: torrent d'Algendar, torrent des Mercadal, torrent des Puntarró i torrent de Cala en Porter (visita combinada en autobús i a peu). Professor: David Carreras Marti. Biòleg / Rafel Quintana Fortuny. Geògraf.
Dirigit a: Grups
Públic: Estudiants d'ESO, Batxillerat i cicles formatius i Estudiants de Primària i Públic general
Lloc: Itineraris proposats: torrent d'Algendar, torrent des Mercadal, torrent des Puntarró i torrent de Cala en Porter (visita combinada en autobús i a peu)
Localitat: Menorca
Dates i horaris: Del 2 al 13 de novembre, de 08:30 h a 13:30 h.
28 de novembre de 2009, de 09:00 h a 14:00 h
Reserva prèvia: Si
Informació: Institut Menorquí d'Estudis telèfon 971 351500, cgc.ime@cime.es