Recerca d'activitats

Gaudeix d'un ampli ventall d'activitats: Portes obertes i visites guiades, taules rodones i conferències, cursos i tallers,itineraris didàctics i excursions, cinema, premis, ...
Cercar per:

PER TIPUS

PER ILLA

Evolució i vida en els illots. Els invertebrats, un món singular. Xerrades teòric - pràctiques, d'entre 1 i 2 hores, a grups de 1º i 2º d'ESO sobre com les illes i illots de les reserves naturals des Vedrà són magatzems d'espècies úniques, utilitzant els invertebrats presents en les reserves com exemples.
S'explicarà també que els éssers vius que poblen aquests illots al llarg del temps s'han anat adaptant a les seves condicions, adquirint característiques diferents, que les arriben a convertir en espècies úniques al món: el que denominem endemismes; i per tant la importància de protegir aquestes zones.
La segona part de l'activitat tractarà els diferents mètodes científics de captura d'invertebrats, què a més d'exposar-se a classe, es podran usar de manera pràctica en una breu sortida pels voltants del centre sota les explicacions del naturalista de l'espai protegit.
Dirigit a: Grups
Públic: Estudiants d'ESO, Batxillerat i cicles formatius
Lloc: Instituts que ho sol·licitin
Dates i horaris: del 2 al 13 de novembre de 9:00 h a 14:00 h
Reserva prèvia: Si
Informació: Oficina RRNN des Vedrà, C/Múrcia 6, 07800 Eivissa 971301460 ext.4