Recerca d'activitats

Gaudeix d'un ampli ventall d'activitats: Portes obertes i visites guiades, taules rodones i conferències, cursos i tallers,itineraris didàctics i excursions, cinema, premis, ...
Cercar per:

PER TIPUS

PER ILLA

Fes ciéncia amb l'oceanogràfic (Palma) Un any més, el Centre Oceanogràfic de les Illes Balears del IEO vol participar en aquest esdeveniment i el títol escollit per l'ocasió és "FES CIÈNCIA AMB L'OCEANOGRÀFIC" i les activitats que es presentaran són: Durant la primera setmana, del 2 al 6 de novembre, es realitzaran sortides a la mar amb el Vaixell oceanogràfic Odón de Buen per dur a terme unes pràctiques, mostrant una part de les tasques que realitzen normalment els equips científics durant una campanya oceanogràfica.
S'estima que la duració de la pràctica serà de unes 3 hores. Durant la segona setmana, del 9 al 13 de novembre, es realitzaran visites al COB que constaran de dues parts:
(i) visita al centre, amb explicació de la història del IEO i del COB, explicació de la recerca que realitzen els grups d'investigació, així com una projecció d'un vídeo
(ii) realització d'unes pràctiques en el laboratori de pesca del centre. Es duran a terme la recol·lecció i estudis d'espècies d'interès comercial a les nostres illes: Peixos (sardina i moll), crustacis (gamba vermella) i cefalòpodes (pop blanc).
S'estima que la duració de la visita i de la pràctica serà d'una hora cada una. Com a darreres activitats, està prevista la realització de dues conferències així com sessions de portes obertes durant els dos caps de setmana.
Dirigit a: Grups
Públic: Estudiants d'ESO, Batxillerat i cicles formatius
Lloc: Centre Oceanogràfic de Balears i vaixell “Odon de Buen”
Localitat: Palma
Adreça: Moll de Ponent, s/n
Dates i horaris: del 2 al 15 de novembre, de 9:00 h a 17:00 h
Reserva prèvia: Si
Informació: CENTRE OCEANOGRÀFIC DE LES BALEARS (IEO). Ana Morillas Kieffer. 971133747 Telèfons: 971133720, 971133747. FAX: 971404945. mail: ana.morillas@ba.ieo.es.