Recerca d'activitats

Gaudeix d'un ampli ventall d'activitats: Portes obertes i visites guiades, taules rodones i conferències, cursos i tallers,itineraris didàctics i excursions, cinema, premis, ...
Cercar per:

PER TIPUS

PER ILLA

Reviure la Prehistòria (Ibiza) En aquest certamen de la setmana de la ciència i sota el lema de "Reviure la Prehistòria", volem oferir uns tallers i activitats arqueològiques dirigides a tots els públics. Es tracta de divertir-se i al mateix temps conèixer la manera de vida dels nostres ancestres més llunyans. Activitats:
1-CONEIXENT EL NOSTRE PASSAT Cada sessió es començarà amb una petita introducció sobre la Prehistòria en la qual es donaran a conèixer uns conceptes bàsics sobre la prehistòria com la evolució de lhome i la seva cronologia, alimentació, la seva forma de vida i com es va adaptant al medi que els en volta que serà determinant pel seu progrés.
2- FENT PINTURES: Els alumnes experimentaran com fabricaven els pigments per donar color a la seva obra, tot amb recursos naturals i extrets del seu entorn.
3- AMB L'ART "A COLL": Els participants a la setmana de la ciència podran elaborar el seu propi art realitzant tres objectes diferents: 1- Una placa de pedra 2-Estatuillas femenines en argila 3- Collarets, amb conquilles, llavors de fruites, restes d'os, etc.
Dirigit a: Grups
Públic: Estudiants de Primària
Lloc: Necròpolis del Puig des Molins
Localitat: Ibiza
Dates i horaris: Del 2 al 7 de novembre, del 12 al 14 de novembre i del 16 al 18 de novembre de 9:00 h a 14:00 h
Reserva prèvia: Si
Informació: Telèfon: 971304102