Principio del mundo
Un dia de estos en la tierra se destruirá la capa de ozono y todo el mundo morirá quemado, pero exactamente, cuántos años tardará en destruirse la capa de ozono
Autor: Inés R.H
Data: 21/11/2002

Respondre

  • Depèn de tu i de la resta de la teva generació. Els adults d'ara no ho hem fet massa bé. Quan tu manis -que manaràs- hauràs de fer una llei que torni a la vida humana la senzillesa que el planeta pot suportar. Cal vuire senzillament, senzillament perquè els altres puguin viure.
    Autor: Francisco Jones
    Data: 22/11/2002
  • Estic d'acord. No vui paréixer fascista ni discriminador ni res, però si seguim així, s'ens acabará prest el mon. Ara es fan lleis per a el public, la gent que vota, les masses. Tot té un objectiu antropocéntric. Hauríem de mirar menys les injustícies que es fan a les persones (encara que també son molt importants), peró de qué ens servirá tenir un 100% de la població que visqui amb els seus drets, si mentres tant l'aire no es pot respirar, o la radiació solar es massa forta (si no hi ha ozon)? Axió du un dilema- ¿Qué es millor- que visquin be uns pocs, i que visquin, o que hi hagi molta gent a punt de creuar la linea que separa la vida de la mort, en un planeta hostil i sense recursos? Hauriem de mirar menys per nosaltres, i més per el medi ambient (perque a la llarga ens anirá millor a tots)
    Autor: Joan G
    Data: 27/04/2004
El racó del curiós
info@balearsfaciencia.org
Gover de les Illes Balears