El director general de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació participa demà a la jornada Micològica del Museu Balear de Ciències Naturals
Data: 14/11/03

El director general de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació, Eugeni García, participarà demà a la Jornada Micològica que organitza el Museu Balear de Ciències Naturals. La Secció de Micologia és, tradicionalment, un dels departaments més populars del Museu. Entre les seccions més destacades, compta amb un equip de col·laboradors que treballen en la catalogació de la flora micològica de les Illes Balears, especialment a la Serra de Tramuntana i amb un important arxiu fotogràfic i un herbari micològic.
Com altres anys, la Secció de Micologia organitza una jornada que consistirà en una sortida per recol·lectar bolets i l'identificació posterior dels espècimens a l'aula de natura del Museu. A més, al Museu es podrà veure l'exposició de diverses espècies de bolets que surten dels nostres boscos.
Aquesta activitat es celebrarà al llarg de tot el dia 15, però és necessària reserva prèvia al telèfon: 971 634064. El Museu Balear de Ciències Naturals està al km 30 de la carretera Palma - Port de Sóller.

El racó del curiós
info@balearsfaciencia.org
Gover de les Illes Balears