El conseller va conèixer l'Observatori de Costix
Data: 14/11/03

El conseller d'Economia, Hisenda i Innovació va visitar ahir dijous el Mallorca Planetàrium de Costitx. Acompanyat pel director del centre, Salvador Sánchez, el conseller va poder conèixer els detalls més espectaculars del Mallorca Planetàrium.

Des dels tres telescopis instal·lats a la gran cúpula del centre, Lluís Ramis de Ayreflor va veure el firmament, concretament els elements que es poden veure des de la latitud de Mallorca, al punt central de Costitx i que es poden gaudir també en la projecció 'Antes del Alba'.

L'Observatori Astronòmic de Mallorca participa, entre d'altres activitats, en l'UNICORN PROJECT, en col·laboració amb Piera i Ametlla de Mar. Es tracta d'un programa de seguiment de cometes des de diferents indrets utilitzant els mateixos models de telescopis.
Les visites a l'Observatori Astronòmic ha estat una de les activitats de la Setmana de la Ciència amb més afluència de públic. Al llarg d'aquests dies s'ha pogut viure des d'allà el darrer eclipsi total de Lluna i visions de Saturn.




En la fotografia, el conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, Lluís Ramis de Ayreflor, acompanyat de la secretària general per la conselleria, Dolça García Caballero, i pel director del Mallorca Planetàrium, Salvador Sánchez.

El racó del curiós
info@balearsfaciencia.org
Gover de les Illes Balears