Visita guiada al centre d'Investigació i Foment de la Qualitat de Menorca
Data: 10/11/03


Amb motiu de la Setmana de la Ciència, el Centre d'Investigació i Foment de la Qualitat de Menorca obre les seves portes per donar a conèixer al públic en general la tasca que s'hi realitza.

Aquesta ha estat una de les activitats en què ha participat el conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, qui es desplaçà el dimecres dia 5 a Menorca per participar en algunes activitats de la Setmana a l'Illa. Lluís Ramis de Ayreflor visità aquest centre que gestiona la PIME de Menorca.

El conseller va realitzar un recorregut per les instal·lacions amb la directora del laboratori, Joana M. Moll, i el secretari general de PIME-Menorca, Pau Seguí, que explicaren el funcionament i la utilitat de les tasques del centre.

Aquest centre es podrà visitar els dies 10, 12 i 14. L'activitat està especialment adreçada als estudiants d'ESO i batxillerat. Els interessats hauran de sol·licitar cita prèvia.




En la fotografia, el conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, Lluís Ramis de Ayreflor, la directora del centre d'Invest, Joana Mª Moll, y el secretari general de PIME Menorca, Pau Seguí.

El racó del curiós
info@balearsfaciencia.org
Gover de les Illes Balears