Visita del Conseller al Museu de Mallorca
Data: 11/11/03

El conseller d’Economia, Hisenda i Innovació, Lluís Ramis de Ayreflor, ha visitat aquest matí l’exposició “Bronze-4.000 anys de metal·lúrgia” al Museu de Mallorca. Es tracta d’un itinerari sobre la metal·lúrgia del bronze que s’inclou en el programa d’activitats previst amb motiu de la III Setmana de la Ciència i la Tecnologia.

Lluís Ramis de Ayreflor ha pogut conèixer amb detall les característiques d’aquesta exposició de la mà de Joana María Palou, directora del Museu de Mallorca.

Aquest muntatge expositiu es prolongarà fins dia 16 i es complementa amb dues taules rodones i conferències: una titulada “Els bronzes clàssics a Mallorca”, a càrrec de P. Cristóbal Veny, que tendrà lloc també demà a les 19.30 hores; i una altra prevista pel dijous dia 13, a la mateixa hora, sobre “Les escultures en bronze de Joan Miró”, a càrrec d’Emili Fernández Miró i Pilar Ortega.



En la fotografía, el conseller d’Economia, Hisenda i Innovació, Lluís Ramis de Ayreflor i la directora del Museu de Mallorca, Joana María Palou.

El racó del curiós
info@balearsfaciencia.org
Gover de les Illes Balears