Presentada la III Setmana de la Ciència i la Tecnologia
Data: 03/11/03

El conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, Lluís Ramis de Ayreflor, ha presentat avui matí en roda de premsa la celebració de la III Setmana de la Ciència i la Tecnologia de les Illes Balears que se celebra des d'avui, dia 3 de novembre, fins al proper dia 16. Han estat presents també a la roda de premsa el director general de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació, Eugeni Garcia i la directora d'Ordenació i Innovació de la conselleria d'Educació i Cultura, Joana Rosselló.

Enguany s'han incrementat considerablement les activitats respecte de l'any passat i se'n faran un total de 252 arreu de les tres illes, enfront de les 115 celebrades l'any passat.

Com a novetats, aquesta edició destaca la celebració del I Concurs de Fotografia Científica, adreçat a totes les persones i col·lectius de les illes i que té com a tema la ciència i la tecnologia en qualsevol de les seves expressions.

És també novetat en aquesta edició la celebració d'activitats adreçades específicament al sector empresarial per afavorir una relació més estreta i incrementar l'intercanvi entre els científics i els empresaris. Entre d'altres activitats relacionades, destaca la celebració d'una taula rodona a la qual es presentaran els resultats d'investigació aplicada al sector privat. La taula rodona es farà el proper dia 6, a la seu de la CAEB.

Una altra de les novetats és el taller de generació d'idees que se celebrarà al Parc Bit, una activitat que pot resultar molt profitosa pel sector empresarial. Aquests tallers serviran per donar a conèixer tècniques de foment de la creativitat i de generació d'idees d'una forma lúdica als estudiants de les Illes Balears.

Tota la informació sobre les activitats la podreu trobar a la pàgina web de la Setmana de la Ciència: www.balearsfaciencia.org.

El racó del curiós
info@balearsfaciencia.org
Gover de les Illes Balears