Grup de Sistemes, Robòtica i Visió de la UIB
   
Escola Politècnica Superior de la UIB
   
Edifici Anselm Turmeda Campus Universitari. Crta. de Valldemossa Km 7,5 07122 Palma
tel: 971 173 000
web
email
  Responsables de l'estand:

Gabriel Oliver Codina

Participants en el projecte:

Gabriel Oliver
Alberto Ortiz
Julián Proenza
Yolanda González
Javier Antich
Antoni Burguera
José Guerrero
Guillermo Rodriguez-Navas
José Díaz
Bartomeu Garau
Antoni Juanico
Asun Rodríguez
Joan Roig
Manuel Ors
 
       
 
Projectes en robòtica mòbil i industrial

El grup de Sistemes, Robòtica i Visió (SRV) fa recerca de robòtica mòbil. Ha desenvolupat diversos vehicles terrestres i submarins sobre els quals està aplicant els resultats de la seva recerca teòrica, especialment en algorismes de navegació autònoma i a l'arquitectura hardware i software dels robots. Es presenta el prototipus del projecte CABRIT (Car-Based Robots for Intelligent Transport). Es tracta d'una plataforma mòbil, amb estructura de cotxe, sensoritzada per poder executar ordres de navegació de forma autònoma. La plataforma inclou, entre altres elements: dues CPU, GPS, giroscopis, brúixola, ultrasons i enllaç sense cable Ethernet. També es mostra el vehicle submarí RAÓ, plataforma didàctica i experimental. La mostra es completa amb vídeos i pòsters d'altres projectes.
 
 
Activitats   Durada   Horari  
           
. Manipulador industrial: un model didàctic de robot industrial executa tasques preprogramades. Moviment de peces, encaix...

. Exposició de robots mòbils: s'exposen els diversos robots mòbils desenvolupats al laboratori del grup. Concretament un cotxe i un submarí.

. Presentació de projectes: presentació explicativa de l'activitat del grup en els darrers cinc anys. Inclou breus descripcions dels projectes i vídeos demostratius.
    Tot continuat